Nomads x Princehof

Geef Couleur-ambassadeur Romulus is 42 jaar en is opgegroeid in een weeshuis in Roemeniƫ. Omdat hij werd mishandeld is hij gevlucht. Hij leeft vanaf zijn 14e op straat en kwam in 2007 in Amsterdam terecht. Slapen deed hij altijd op een bootje op de gracht. En Engels leerde hij via zijn smartphone. Hij komt al heel lang in inloophuis Princehof.

Gelukkig mag Romulus hier nu binnen slapen en werkt hij elke dag vrolijk en hard mee. Nomads festival gaat samen met Romulus inloophuis Princehof kleur geven.

Doneer

Inloophuis De Princehof is midden op de wallen gevestigd en 7 dagen per week open. Veel van de bezoekers die hier komen hebben te maken met verslavingsproblematiek. Ze kunnen hier praten met begeleiders en lotgenoten. Ook is er vaak hulpverlening van de GGD aanwezig. In het pand zit ook een gebruikersruimte zodat mensen hier veilig middelen kunnen gebruiken. Er komen hier ook mensen met andere problemen, zoals Romulus.

Romulus wil graag Geef Couleur ambassadeur zijn voor Princehof omdat hij zelf weinig hulp heeft gekregen in zijn leven. Hij weet als geen ander hoeveel verschil het kan maken om geholpen te worden.

Nomads festival gaat samen met Romulus inloophuis Princehof kleur geven door meubels te vervangen, alles sfeervol te verven, kabels weg te werken en nieuwe verlichting op te hangen. In Princehof wonen ook een aantal katten. Ook die worden door Romulus en Nomads in de watten gelegd met nieuwe mandjes en een krabpaal. Als er genoeg geld wordt opgehaald zal er een nieuwe tv komen te hangen voor filmavonden en komt er een nieuwe karaokeset. Verder zullen we zorgen voor feestverlichting die aangezet kan worden wanneer er iets leuks is georganiseerd.