Chasing the Hihat x Oud-West

Geef Couleur ambassadeur Mo had jarenlang geen huis terwijl hij wel altijd werk heeft gehad. Door bureaucratisch gedoe met verschillende gemeenten kwam hij niet in aanmerking voor een woning. Inmiddels heeft Mo wel een slaapplek gevonden, maar het geharrewar met de instanties houdt aan. Inloophuis Oud-West was altijd heel belangrijk voor Mo. Hier kon hij zijn batterij even op laden.

Chasing the Hihat gaat samen met Mo alles opfrissen, kasten bouwen en de keuken flink onder handen nemen. Werk aan de winkel!

Doneer

Mo vindt het best spannend om Geef-Couleur-ambassadeur te zijn omdat veel mensen niets weten over zijn achtergrond. Maar toch wil Mo ons helpen omdat hij uit eigen ervaring weet hoe belangrijk inloophuizen zijn. We voelen ons daarom extra vereerd dat hij zijn steentje wil bijdragen.

Hoe knus Oud-West ook is, het is op alle vlakken toe aan een make-over. De muizen rennen door de keuken, de muren zijn vies en de meubels zijn versleten.

Hier gaan we aan de slag met slimme functionele opbergruimtes. Ook kijken we hier naar meubels die we zelf gaan maken waar bedden in zitten verborgen. Zodat je de ruimte makkelijk kan ombouwen tot slaapruimte. En aangezien de “woonkamer” lekker hoog is daar plaats voor een hele grote eyecatcher plant.